مزایا و کاربردهای روش تصویر برداری هیبرید ایمیجینگ

مزایا و کاربردهای روش تصویر برداری هیبرید ایمیجینگ

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مطرح کرد:

مزایا و کاربردهای روش تصویر برداری هیبرید ایمیجینگ

روشی برای تشخیص، پیگیری و پاسخ به درمان بیماران سرطانی

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به مزایا و کاربردهای روش تصویر برداری هیبرید ایمیجینگ گفت: این روش برای تشخیص، پیگیری و پاسخ به درمان بیماران سرطانی حائز اهمیت است.

به گزارش روابط عمومی انجمن رادیولوژی ایران، دکتر مهرداد بخشایش کرم، مسئول کمیته هیبرید ایمیجینگ سی و پنجمین کنگره رادیولوژی ایران در ارتباط با روش تصویر برداری هیبرید ایمیجینگ اظهار داشت: این روش مشتمل بر طرف تلفیق دو روش تصویر برداری، شامل تصویر برداری پزشکی هسته‌ای همراه با تصویر برداری رادیولوژی (سی تی اسکن یا ام آر آی) است.

وی با اشاره به اینکه این روش پیشرفته ترین روش تشخیصی پزشکی به شمار می‌رود و راهکاری برای کمک به بیماران سرطانی محسوب می شود، افزود: این روش همچنین جهت تصویر برداری در بیماری های قلبی عروقی و بیماری‌های اعصاب مرکزی نیز به کار می‌رود البته در اکثر موارد (۸۵ درصد) استفاده از این روش در تشخیص، پیگیری و پاسخ به درمان بیماران سرطانی به کار می‌رود.

مسئول کمیته هیبرید ایمیجینگ ادامه داد: حدود پنج تا شش سال از شروع به کار گیری و استفاده از این روش در ایران می‌گذرد و اولین مرکز بهره‌برداری با روش هیبرید ایمیجینگ در بیمارستان مسیح دانشوری زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بوده است.

بخشایش کرم با بیان اینکه تاکنون حدود ۱۳ هزار بیمار با استفاده از روش تصویر برداری هیبرید ایمیجینگ در این مرکز درمانی بهره‌مند شده اند، گفت: با استفاده از این روش بررسی ضایعات به صورت دقیق انجام می‌گیرد و بیماران مبتلا به سرطان، بررسی، پاسخ به درمان و پیگیری بیماریشان با تلفیق دو روش تصویر برداری به طور همزمان صورت می‌گیرد و از اتلاف وقت بیمار و رفت و آمد آنها به بیمارستان می‌کاهد.

خبرنگار: مریم گرابیان

پیمایش به بالا
Scroll to Top