بزرگداشت روز بیماری‌های خاص

بزرگداشت روز بیماری های خاص

مراسم بزرگداشت روز بیماری‌های خاص بنا به دعوت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران در تاریخ شنبه 1405/02/19 در تالار همایش‌های بیمارستان سینا با حضور اقای دکتر رئیس‌کرمی ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران و آقای دکتر بدو معاونت درمان این دانشگاه، آقای دکتر ملک‌پور مدیرکل مرکز مدیریت پیوند وزارت بهداشت، دکتر طالبیان مدیر بیمارستان سینا و جمع کثیری از پزشکان، پیراپزشکان، کادر درمان بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه مذکور در تهران برگزار گردید.

در این جلسه از زحمات برخی از دست اندرکاران حوزه بیماری‌های خاص در بخش‌های دیابت، ام‌اس، دیالیز، هموفیلی، تالاسمی، اهدای عضو؛ ای بی (بیماران پروانه‌ای)، اوتیسم؛ پیوند کلیه و انواع سرطان و همچنین از مدیریت موسسه خیریه نورنیز با اهدا لوح تقدیر قدردانی گردید.

آقای دکتر طالبیان در اظهارات خود اعلام نمودند بیمارستان سینا 156سال قدمت دارد و 10% پیوند کلیه و کبد در کشور در این بیمارستان انجام یا فراهم‌آوری می‌گردد.

همچنین از نحوه غربالگری سرطان پستان در جنوب تهران و اسلامشهر با هدایت دانشگاه علوم پزشکی تهران و انجام آن توسط موسسه خیریه امدادگران عاشورا اطلاع‌رسانی گردید.

به بالا بروید
Scroll to Top